fm 200 fiyat

Kentec Sigma XT- Söndürme Paneli

Kentec Sigma XT- Söndürme Paneli
Kentec Sigma K11031M2  XT 3 Bölge Tek Alanlı Söndürücü Kontrol Paneli BS EN12094-1'e

Kalite kontrollü bir ortamda ve Avrupa EN12094-1 onayları ile en yüksek standartlarda tasarlanmış ve üretilmiştir, Sigma XT K11031M2 söndürücü salma paneli tüm küçük ve orta boy yangın söndürme tesisatları için olağanüstü değer ve performans sunar. Standart olarak üç algılama bölgesi ile, yangın söndürücü serbest bırakma, tavan boşluğu, oda ve zemin boşluğu uygulamalarında tespit için gerekli olacak gibi üç tip aktivasyondan herhangi birine (diğer kombinasyonlar arasında) izin vermek için herhangi bir algılama bölgesi giriş kombinasyonundan etkinleştirmek üzere yapılandırılabilir. .

Sigma XT K11031M2'nin geniş konfigürasyon seçenekleri, ekipmanın kontrol standardının gerekliliklerine (EN12094-1, EN54-2 ve EN54-4) uymakla birlikte sistemin işlevselliğinin kapsamlı bir şekilde değiştirilmesine izin verir. Panelde, kolay yapılandırma ve kontrolü mümkün kılan genişletilmiş bir LED ekran bulunur ve bu, ilave kullanıcı güvenliği için sönük bırakılana kadar kalan süreyi gösterir. Geri sayım sayacı, söndürücü sistem durumunun yerel olarak gösterilmesi için yedi uzak durum biriminde çoğaltılır. Tüm elektronik aksamın üzerine kolayca çıkarılabilir, çelik bir levha üzerine monte edilmiş Sigma XT panelleri hem sağlam hem de montajı kolaydır. Sigma XT, Sigma CP serisinin tasarımına ve rengine uygun bir muhafaza içinde bulunur.


Sigma XT Otomatik Söndürme Paneli
EN54-2 Ve EN54-4 Onaylı
3 Zone Algılama Bölgesi
IS Bariyerleriyle Uyumlu
Geri Sayım Sayacı
Serbest Bırakılana Kadar Kalan Süreyi Gösterir
Dört Adede Kadar Kablolu Durum Göstergesini Destekler
Dahili Emiş Fanı Kontrolü
Sigma XT K11031M2'nin kapsamlı yapılandırma seçenekleri, ekipman için kontrol standardının (EN12094-1, EN54-2 ve EN54-4) gerekliliklerine uymaya devam ederken, sistemin işlevselliğinin kapsamlı bir şekilde değiştirilmesine olanak tanır. Panel, daha fazla kullanıcı güvenliği için söndürücü serbest kalana kadar kalan süreyi de gösteren kolay yapılandırma ve kontrol sağlamak için geniş bir LED ekran içerir. Geri sayım sayacı, söndürme sistemi durumunun yerel olarak gösterilmesini sağlamak için yedi adede kadar uzak durum biriminde çoğaltılır. Tek bir kolayca çıkarılabilen çelik plaka üzerine monte edilmiş tüm elektronik aksamları ile Sigma XT panelleri hem sağlamdır hem de kurulumu kolaydır. Sigma XT, Sigma CP serisinin tasarımına ve rengine uygun bir muhafaza içinde sağlanır.


Temel Özellikler:

EN12094-1, EN54-2 ve EN54-4 onaylı
Standart olarak üç algılama bölgesi
Herhangi bir tek bölge veya herhangi bir bölge kombinasyonu serbest bırakılmak üzere yapılandırılabilir
Yapılandırılabilir birinci kademe siren gecikmeleri
Yapılandırılabilir algılama gecikmeleri
Manuel bırakma seçeneğinde sıfır zaman gecikmesi
IS engelleri ile uyumlu
Aspirasyon ekipmanı gibi diğer sistemlerden sinyalleri almak için kilitlemesiz bölge giriş seçeneği
Yapılandırılabilir yangın söndürücü 5 saniyelik adımlarda 60 saniyeye kadar geciktirir
5 saniyede 5 dakikaya kadar yapılandırılabilir yangın söndürme süresi
Geri sayım sayacı, bırakılana kadar kalan süreyi gösterir.
Yedi, dört kablolu durum göstergesine kadar destekler
Dahili Fan kontrolü kontrolü