fm 200 fiyat

HFC227EA söndürme sistemleri nedir? Ne işe yarar?

HFC227EA  söndürme sistemi bir gazlı söndürme sistemidir. HFC227EA yangın söndürme sistemi içerisinde HFC227-ea söndürücü ajan bulunmaktadır.  FM 200 söndürme sistemi bir gazlı söndürme sistemidir. HFC227EA yangın söndürme sistemi içerisinde HFC227-ea söndürücü ajan bulunmaktadır. FM200 gazlı yangın söndürme sistemleri çevre dostu bir söndürme sistemidir ve birçok önemli merkezde bu söndürme sistemleri kullanılır. HFC227EA  elektriksel iletkenliği olmayan, temiz, renksiz, çevre dostu ve insanlar için zararsız bir yangın söndürme maddesidir. HFC227EA , geride herhangi bir kalıntı bırakmadan, öncelikle ısıyı emerek, alevin sönmesini sağlayan, ve böylece yangından sonraki hasarı, kayıpları ve çalışan sistemin zaman kaybını en aza indiren, dünya çapında kabul ve saygı gören bir sistemdir.


Fm 200 yangın söndürme sistemleri aşağıda belirtilen bileşenlerden oluşur:

1-    HFC227EA  Depolama – HFC227EA  gazının kimyasal maddesi özel bir tüp veya birkaç tüp dizisi içerisinde muhafaza edilir. Bu tüpler özel montaj elemanları ile sabitlenerek güvence altına alınır.
2-     HFC227EA  Dağıtım Elemanları – HFC227EA  gazı, koruma altında olan mekana döşenmiş olan uygun deşarj nozulları ve hidrolik hesapları yapılmış borulama sistemi ile dağıtılır.
3-     Diğer Bileşenler - HFC227EA  sisteminin kurulumunu, bağlantı parçaları, manometre, basınç kontrol anahtarı, solenoid ve manuel valf mekanizması, havalandırma kontrollü çek valf ve diğer bazı malzemeler tamamlar.
4-     Kontrol Paneli – Kontrol Paneli, elektrikli aktüatör, dedektörler, uyarı cihazları, tüplerin basıncını ve herhangi bir manuel bırakma ve iptal durumunu izler. Tüm elektrik veya elektronik cihazların kontrol paneline bağlanması gerekir.
 5-   Erken Uyarı Algılama ve Alarm Cihazları - Erken uyarı algılama cihazları manuel bırakma ve iptal durumu ile birlikte sistem verimliliğini en üst düzeye çıkarırken, sesli ve görsel alarm cihazları personelin uyarılmasını sağlar.