fm 200 fiyat

C-TEC EP203 Söndürme Kontrol Paneli

C-TEC EP203 Söndürme Kontrol Paneli EP203 Otomatik Söndürme Paneli
EN 12094-1 (Sabit Yangın Söndürme Sistemleri için Avrupa standardı - Gazlı Söndürme Sistemleri Bileşenleri)  ve  EN54-2/4 sertifikalı LPCB olan EP203 üç bölgeli otomatik yangın söndürme paneli kalite, dayanıklılık ve güvenilirliğin somut örneğidir.
Pahalı, tehlikeli veya yeri doldurulamaz ekipmanların bulunduğu alanlarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan bu ürün, kullanıcıya, kurulumcuya ve devreye alma mühendisine net ve kısa geri bildirim sağlayan sezgisel 128 x 64 piksel ekrana sahiptir. Altı adet izlenen giriş (tutma ve iptal dahil), zaman damgalı bir kayıt, ayarlanabilir taşma süreleri ve yangın, yerel yangın, 1. aşama aktif, 2. aşama aktif, aspiratör fanı ve arıza için gerilimsiz geçiş röleleri vardır.
Güçlü 3A EN54-4 anahtar modlu PSU dışında panelin tüm elektronik aksamı, kurulum kolaylığı için çıkarılabilir bir metal köprü plakası üzerine monte edilmiştir. Uzak durum üniteleri, bekletme ve iptal düğmeleri, hat sonlandırıcılar ve röle kartları da dahil olmak üzere çok çeşitli yardımcılar da mevcuttur.

 Kullanım Alanları :

 Bilgi işlem odaları , Telekomünikasyon Tesisleri , Jeneratör , Kontrol Kumanda Odaları , Arşivler , Gemiler ,  Tekneler , Müzeler , vb. zarar telafisi mümkün olmayan önemli mekanlar.