fm 200 fiyat

HFC227ea Gaz Satışı

HALI GAS HFC227ea Gazı (UL Listeli HFC227ea), toplam taşma, taşınabilir ve yerel uygulama sistemleri için uygun bir yangın söndürme maddesi olan Halon 1301 için ozon tabakasına zarar vermeyen ideal bir alternatiftir.
 
HALI GAS HFC227ea Gazı, UL HFC227ea aşındırıcı değildir, elektriği iletmez, kalıntı içermez ve düşük toksisite ile karakterize edilir. Bilgisayar odaları, veri kontrol merkezleri, telekomünikasyon tesisleri ve müzeler gibi yüksek değerli varlıkların korunması için idealdir. HFC227ea'ün yangın söndürme konsantrasyonları, Sınıf A (katı), Sınıf B (sıvı ve gaz) ve Sınıf C (elektrikle enerji verilen) tehlikelerin korunması için normalde kullanılan alanlarda tam bir sel ajanı olarak kullanılmasına izin verir.

HFC227ea Gazı, UL HFC227ea, patlama bastırma uygulamalarında eylemsizlik maddesi olarak kullanım için de uygundur. Ayrıca HFC227ea, deşarjdan sonra değerli ekipman üzerinde hiçbir kalıntı bırakmaz. HFC227ea, klor veya brom atomları içermez, ozon tabakasını inceltme etkisi göstermez, ancak küresel ısınma potansiyeli yüksektir. Atmosferik ömrünün 31 ila 42 yıl arasında olduğu tahmin edilmektedir.

Fiziksel ve kimyasal özellikler

HFC227ea satın almak istiyorsanız hemen fiyat ve çözümler için bize sorun!

Aşağıdaki düğmeyi tıklamanız yeterlidir ve bugün ücretsiz, hiçbir yükümlülük içermeyen fiyat teklifinizi alın!